Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Welkom op de NV Kunstgalerij

De NV Kunstgalerij met Astrid Hoge-van Veldhuizen

Astrid Hoge-van Veldhuizen

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging is verheugd om U via de kunstgalerij de talentvolle schilderes Astrid Hoge-van Veldhuizen te introduceren. De komende 2 maanden zullen 20 schilderijen van haar op de Nederlandse Vereniging te zien zijn.

Behalve hier en daar privélessen te hebben gehad is zij hoofdzakelijk autodidact. De meeste van haar recentere werken zijn impressionistisch van aard met een groot gevoel voor transparante kleuren. Ze werkt zowel met acryl als olieverf.

Geïnteresseerden kunnen op de Opendeur dag van zondag 11 september (13-18.00uur) komen om de tentoonstelling te aanschouwen. Daarna kan alleen op afspraak de tentoonstelling bezichtigd worden. Voor de leden zal zij op de Happy Hour van 7 september een (kleine) introductie geven.

Vernissage is op de Happy Hour van woensdag 7 september 2022, vanaf 18.00 uur.