SNBN: Stemmen vanuit het buitenland en andere onderwerpen

Beste Nederlandse verenigingen en/of clubs uit Europa, Afrika & West-Azië,

Wij zijn Annemieke van der Kaaij en Marloes Abeling: beiden regionaal vertegenwoordiger in respectievelijk Griekenland en Egypte van de Stichting Nederlanders Buiten Nederland (SNBN). Samen coördineren we de regionaal vertegenwoordigers van Europa, Afrika en West-Azië.

Een extra nieuwsbrief van SNBN is uit. Hij staat vol met nieuws: over stemmen in het buitenland en bv over reizen naar Nederland in Corona-tijd: kamervragen én antwoorden D66 en PvdA en nog veel meer.

Om u en uw Nederlandse leden op de hoogte te houden van webinars (geweest zijn: dubbele nationaliteit, gemengde huwelijken en stemmen in het buitenland volgende week), (r)emigratie enquêtes of nieuws rondom DigiD, bankzaken maar ook over reis onzekerheden in het tijdperk van Corona en nog meer; sturen we u deze informatie.

De nieuwsbrief is te lezen via link:

Met vriendelijke groeten en tot de volgende keer,

Marloes Abeling          en    Annemieke van der Kaaij

loeuzi12@gmail.com   &    avdkaaij@gmail.com