Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Vereniging

DE PRINSES JULIANASCHOOL BRUSSEL: 2023 JUBILEUMJAAR! Save the date! 30 September 2023

DE PRINSES JULIANASCHOOL BRUSSEL:
2023 JUBILEUMJAAR!

Save the date! 30 September 2023

De Prinses Julianaschool in Brussel aan de d’Oultremontstraat is al gedurende vele jaren een vertrouwde referentie voor de Nederlandse gemeenschap in de Belgische hoofdstad.

Op zaterdag 30 september 2023 vieren we dat we al 100 jaar in datzelfde karakteristieke gebouw zitten. Bovendien is ons schoolgebouw vorig jaar geheel gerenoveerd! Alle reden dus om een bijzonder eeuwfeest te organiseren. We hopen hierbij op een grote opkomst van zoveel mogelijk oudleerlingen en -docenten.

Uiteraard zullen ook leerlingen, ouders en huidige families van de school meevieren. We kijken ernaar uit u ons mooie nieuwe schoolgebouw te laten zien en samen herinneringen op te halen.

Tijdens het vorige jubileum, in 2002 ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de school, waren maar liefst 500 oud-leerlingen gekomen. In leeftijden variërend van 10 jaar tot 85 jaar hebben die toen een heerlijke tijd gehad met elkaar.

Interesse in dit bijzondere eeuwfeest? Ga naar onze jubileum facebook pagina en meld je aan: https://www.facebook.com/julianajubileum/

Hier kunt u ook unieke archieffoto’s bekijken en verhalen lezen. Misschien kunt u zelfs oude klasgenoten terug vinden.

Wij hopen daarnaast met uw hulp ons digitaal fotoarchief uit te kunnen breiden: duik in uw eigen foto-albums en upload uw fotos en verhalen op de Facebook pagina of deel ze met ons via email.

Ook voor al uw vragen en suggesties: jubileum@julianaschool.be
Wij hopen dat u deze email enthousiast deelt met uw oude vrienden en bekenden van de Julianaschool.

En wij kijken ernaar uit om met u het glas te heffen in september!

Hartelijke groet!
Juliana Jubileumcommissie 2023
Amber de Haas, Joanne Dee – De Graaff, Martijn Vliegenthart & Mark Boekwijt