Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Uit de bestuurskamer augustus 2022

Een aantal markante gebeurtenissen vormden een mooie afsluiting vlak voor de vakantiemaand augustus na een aarzelend begin van 2022 met 2 jaar COVID achter de rug. Ludwina organiseerde op 22 juli een receptie met de leden ter gelegenheid van het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Een drukbezochte en heerlijke barbecue werd op 27 juli georganiseerd. Op 31 juli werd Dr. Ton Liberg bij zijn dochter thuis in het bijzijn van een tiental leden en andere vrienden van harte gefeliciteerd namens de Nederlandse Vereniging met zijn 100ste verjaardag. Het is de eerste keer dat een lid van de NV tot de klasse van “eeuwelingen” is toegetreden. Men zegt altijd: “liever goed en gezond oud worden dan lang jong blijven….”

Van deze gebeurtenissen kunnen de leden via de website nog eens rustig de foto’s bekijken in de fotogalerij. https://www.nederlandse-vereniging.be/foto/

 

 

 

 

 

 

Was het bestuur al verheugd met deze goed bezochte gebeurtenissen het zou nog meer tevreden zijn geweest als de pas gearriveerde mobiele bier tap zijn werk had kunnen doen. Deze bier tap is een bruikleengeschenk van onze zusterorganisatie Holland House. Het leven in de “brouwerij” zal nu tot september uitgesteld moeten worden. Wat in het (bier)vat zit verzuurt niet zullen we maar zeggen.

Kijkend naar september zijn vooral de volgende drietal zaken van belang:

1. De leden enquête: Om een beter inzicht te krijgen in Uw interesses als ook een verdere sturing voor ledenwerving heeft het bestuur een enquête opgesteld. Deze zal aan iedereen in komende dagen digitaal toegestuurd worden. U wordt verwacht het formulier ingevuld te hebben vòòr 15 sept. Voor diegenen die de enquête op papier wenst in te vullen zijn er ook formulieren beschikbaar op de vereniging.
2. Happy Hour: woensdag 7 september met 9 jubilarissen.
3. De Opendeurdag: zondag 11 september: We hebben daarvoor een uitnodiging gemaakt die we zoveel mogelijk zullen verspreiden. We vragen daarbij ook Uw hulp om daaraan mee te werken zoals U het bestuur beloofd heeft op de ALV van dec 2019. De verspreiding begint vanaf 20 augustus. Laat weten hoeveel exemplaren U wilt hebben. Annemarie Saracino heeft er al 50 meegenomen om ze bij bibliotheken en cultuurcentra neer te leggen!
Tenslotte aan het eind van het seizoen wil het bestuur iedereen bedanken die zich vrijwillig ingezet heeft voor de club. De vakantieperiode van de NV is begonnen. Simon Carmiggelt schreef eens: “We zouden eigenlijk altijd vakantie moeten hebben. We zijn ervoor geschapen. Maar waar moet je dan nog naar verlangen?”

Namens het bestuur: Paul Brouwer (voorzitter)
3 augustus 2022

0 Berichten

Er zijn nog berichten geplaatst

Laat een bericht achter