Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Uit de bestuurskamer september 2022

De zon was deze zomer niet eerder zo dominant en verzengend. Het gras niet eerder zo dor en zo geel. De droogte sloeg alom ons heen. De Rijn heeft nooit zo laag gestaan. Deze zomer heet recordzonnig! Niettemin, hoopt het bestuur dat U onder deze extreme omstandigheden niet te veel geleden heeft en het nodige vakantieplezier heeft gehad. Het bestuur kijkt in ieder geval met U uit naar een “cooler” verenigingsleven vanaf 1 september:

Happy hour: woensdag 7 september:

Dit jaar kent de vereniging negen jubilarissen.  Acht van hen hebben te kennen gegeven op deze happy hour aanwezig te zijn. Het bestuur gaat ervan uit dat vele leden de jubilarissen zullen verwelkomen.

Ook zullen we dan kennis maken met Astrid Hoge – van Veldhuizen die haar schilderijen op de club tentoon gaat stellen en zal het nieuwe lid Jasper Stut officieel worden geïntroduceerd.

Opendeurdag op zondag 11 september 13.00-18.00 uur:

De vereniging zet op deze zondagmiddag de deuren wijd open voor geïnteresseerden en  gepensioneerden om ons clubgebouw te bezoeken, kennis te maken met allerlei clubactiviteiten of gewoon met aanwezige leden en met een hapje/ tapje een plezant praatje te maken.

Covid booster:

De covid “herfstboosters” komen eraan. Vanaf 12 september tot begin november worden stelselmatig alle meerderjarigen die een basisvaccinatie ontvingen uitgenodigd voor een herfstbooster. Vanaf 19 augustus en tot eind oktober zullen hiervoor uitnodigingen worden verzonden

De leden enquête:  

Begin augustus heeft U allen een enquête ontvangen. Deze enquête moet o.a. een beter inzicht geven in Uw interesses. Kunnen diegenen, die het formulier nog niet hebben ingevuld dat alsnog doen. Op de club zullen papieren formulieren aanwezig zijn. 15 september is de sluitingstermijn.

Secretaris Caroline Ernst:

Het spijt ons te moeten meedelen dat Caroline Ernst aan het bestuur te kennen heeft gegeven haar termijn van drie jaar van reuze inzet, toewijding en charme als secretaris niet te willen verlengen.  Het bestuur hoopt z.s.m. een kandidaat of kandidate te vinden om deze vacature vanaf begin 2023 op te vullen.

Prijzen voeding:

De halfjaarlijkse cijfers hebben voor de vereniging een duidelijk verlies aangegeven. De brutomarge op de voeding is door de gestegen prijzen achteruit gehold. Het bestuur heeft zich hierdoor gedwongen gevoeld vanaf 1 september een lichte prijsverhoging op het eten door te voeren.

Namens het bestuur:

Paul Brouwer (voorzitter) op 30 augustus 2022

0 Berichten

Er zijn nog berichten geplaatst

Laat een bericht achter