Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Uit de bestuurskamer november 2023

CoBrA-taal,in beeld, poëzie en muziek:

Inmiddels is het een week geleden dat de drukbezochte vernissage (+/- 250 personen) van de beide CoBrA- tentoonstellingen heeft plaatsgehad. De voorzitters van de VST en de NV, de dichter en programmamaker Johan Van Cauwenberge en Jan Trappeniers, schepen voor cultuur in Tervuren hielden op de Warandepoort een toespraak. Het bestuur hoopt met deze culturele samenwerking tussen de VST en de NV  wederom aan de weg te timmeren bij de bewoners van de druivenstreek. Let wel: de beide tentoonstellingen hebben een tweetal lezingen (Paul Huvenne op 7 november, 20.00u op het gemeentehuis en Coen de  Jonge op 12 november 15.00u op de NV) en films (op 9 november 20.00 Warandepoort en 16 november op de NV) geprogrammeerd. Een specifieke aankondiging zal volgen. Voor de Nederlandse Vereniging is bij deze evenementen registratie verplicht.

Algemene Ledenvergadering (ALV 231214):

De najaar-ALV is gepland op donderdag 14 december 15u00. Behalve de gebruikelijke agendapunten ‘Raming 2023 en begroting 2024’ en ‘Goedkeuring van de begroting 2024 staan een bestuurswisseling , de ‘benoeming van een (plv) lid van de verificatiecommissie’ en de Statutenwijziging (zie hieronder) op de agenda. De definitieve agenda zal spoedig gepubliceerd worden.

Statutenwijziging procedure:

Inmiddels is een ontwerp tot wijziging van de NV-Statuten aan alle leden toegestuurd voor consultatie. Het bestuur heeft een aantal reacties ontvangen en zal de tekst waar nog nodig aanpassen. De definitieve versie zal U tijdig voor de ALV 231214 worden toegestuurd.

Overdracht Sinterklaas kledij

Inmiddels heeft de officiële overdracht van de Sinterklaaskledij aan de Heer Oskar Kraut -directeur van de Prinses Julianaschool- op dinsdag 17 okt. jl. plaatsgehad.

EHBO-cursus:

Het bestuur heeft inmiddels 3 kandidaten voor de EHBO-cursus. Het zou mooi zijn als nog 2 leden zich voor deze cursus zouden willen opgeven. Graag opgeven via hannie.bosch@skynet.be

Paul Brouwer 30 okt.2023

0 Berichten

Er zijn nog berichten geplaatst

Laat een bericht achter